top of page

NOSALTRES

nimblesight
 

A nimblesight tenim una innata inclinació envers la innovació. El nostre objectiu és aportar valor i ajudar genuïnament a les empreses a ser més competitives i innovadores. És un repte que ens motiva i ens apassiona.

‘Nimble’, (àgil, dinàmic, lleuger, adaptable) i ‘sight’ (visió, coneixement, encert) resumeixen les nostres capacitats i objectius. Volem ser el complement indicat per a les empreses en el seu camí de transformació i innovació sistemàtica.

A nimblesight trobarà profesionals i executius amb dilatada experiència en la gestió de la innovació. Oferim als nostres clients les eines, mètodes i criteri, ‘best-in-class’, validats internacionalment. A nimblesight ens apliquem aquests principis i intentem oferir solucions competitives i actualitzades en tot moment.

L'equip
  • LinkedIn Social Icon
Equip de col.laboradors

1971. Enginyer Industrial (UPC). MBA Esade. Exec Ed Strategic Innovation MIT Sloan/IMD. Exec Ed Big Data Analytics Esade.

Expert en desenvolupament de nous productes i serveis tecnològics, ha desenvolupat la seva carrera professional en entorn multinacional, on ha estat permanent i directament vinculat en projectes d'innovació i exploració tecnològica. Emprenedor tecnològic.

Com a directiu i membre de comitès de direcció, és coneixedor i té perspectiva respecte la voluntat i limitacions en que es troben les empreses en la implementació d'iniciatives d'innovació.

El 2012, després d'anys involucrat en temes d'innovació, decideix arrencar nimblesight per col·laborar amb empreses en les seves necessitats i ambicions d'innovació. Des d'aleshores, ha col·laborat en nombrosos projectes d'innovació en diversos sectors, des del sector industrial fins a bens de consum.

 

Ha estat assessor acreditat per ACCIÓ en gestió de la Innovació.

Innovació en xarxa. Segons les necessitats del projecte, orquestrem un equip de professionals de trajectòria destacada per a l'execució especialitzada del mateix.

En el nostre equip de partners i col.laboradors, comptem amb experts en innovació, gestió de la tecnología, en gestió empresarial, en márqueting, comunicació, operacions, i un llarg etcètera.

Team
Més informació? Contacti'ns

Estem aquí per atendre'ls. No dubtin a traslladar-nos qualsevol dubte o pregunta al respecte.

bottom of page